Home » Betaalmethoden

Betaalmethoden

Afterpay:
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor [xxldieren] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay - achteraf betalen (België)

Afterpay voert voor www.xxldieren.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je jouw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving van Mijn AfterPay kan inzien en betalen. AfterPay houdt jouw daarnaast op de hoogte via email wanneer er een betaaloverzicht klaarstaat. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij jouw door naar AfterPay.

Paypal:

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt. Het enige wat u nodig heeft voor een betaling is een emailadres.

Ideal:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Bankoverschrijving:

U kunt uw aankopen bij www.xxldieren.nl eenvoudig betalen d.m.v. een bankoverschrijving. Nadat u uw bestelling bevestigd kunt u kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving. Hier kunt u nogmaals uw emailadres controleren en deze bevestigen. Hierna krijgt u per email alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat u het unieke betalingskenmerk juist overneemt.

Uw voordelen:
U kunt zelf bepalen wanneer u de betaling overmaakt.

 

Let op: Indien u kiest voor betaling middels overboeking is de levertijd 3-5 werkdagen langer dan normaal i.v.m. verwerking van de betaling. Pas als de betaling bij ons binnen is zal de productie gestart worden.

VisaMastercard: 

De creditcard is een pasje waarmee je wereldwijd kunt betalen. Elke uitgave gaat pas aan het eind van de maand van de bankrekening af. ... De uitgever van de creditcard schiet jou elke betaling voor. Hij stuurt je aan het eind van de maand een rekening met alle betalingen die je hebt gedaan. 

Voor onze betaalmethoden worden geen kosten doorberekend naar de klant.