Home » Betaalmethoden

Betaalmethoden

Paypal

PayPal een veilige en gemakkelijke manier om online aankopen te betalen en het geniet een hoge mate van vertrouwen en vertrouwen omdat ze geen persoonlijke of financiële gegevens hoeven te delen met een winkel of site. PayPal biedt ook zowel kopers- als verkoperbescherming. Klanten kunnen het volledige bedrag van hun aankoop terugbetaald krijgen als ze een artikel niet ontvangen of een artikel ontvangen dat niet past in de beschrijving. Verkopers worden beschermd tegen ongeautoriseerde betalingen en ongefundeerde claims van niet ontvangen producten.

 

Ideal

Betalen met uw eigen online bankomgeving. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door uw bank. Bij het uitchecken selecteert u de ideal betaalmethode, gevolgd door uw bank. Daarna stuurt de online bankomgeving u door naar de inlog.  Het over te schrijven bedrag en verdere betalingsgegevens zijn al ingevuld, u hoeft alleen de betaling te autoriseren. Wanneer dit is gebeurd, bevestigt de bank de betaling onmiddellijk en wordt de u teruggestuurd naar de webshop. 

 

Bancontact

Als u kiest voor Bancontact, wordt u doorgestuurd naar uw eigen vertrouwde Bancontact omgeving.  Hier kunt u kiezen om uw kaarten in te voeren, of per app. Dan kiest u met welke gekoppelde kaart u mee wilt betalen, voer uw pincode in en keur de uiteindelijke betaling goed. Wanneer dit is gebeurd, is de betaling gegarandeerd. Hierdoor kunnen verkopers de bestelling sneller verwerken.

 

Sofort

Wanneer u ervoor kiest om via SOFORT Banking te betalen, wordt u omgeleid naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiest u uw land en bank. Log in met uw eigen bankreferenties en u krijgt uw account te zien. Kies vervolgens uit welk account u de betaling wil overboeken. Ten slotte is de betaling geautoriseerd en wordt u  teruggestuurd naar de webwinkel. De handelaar ontvangt vervolgens een onmiddellijke bevestiging van de betaling.

 

Klarna achteraf betalen (binnenkort beschikbaar)

'Achteraf Betalen' maakt uitgestelde betaling mogelijk voor de klant. De klant heeft de keuze om binnen 14 dagen te betalen, of binnen 60 dagen (tegen een kleine vergoeding).

'Achteraf Betalen' is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.