Krabpalen

Een kat klimt en klautert graag, daarom hebben wij een uitgebreide categorie krabpalen. Voor zowel de grotere rassen als de kleine rassen zit er wel een krabmeubel tussen.

Waarom heeft een kat een krabpaal nodig?

Een krabpaal behoort tot de basis uitrusting van iedere kat. Net als mensen hebben katten voldoende bewegingsvrijheid nodig, daarom is het belangrijk om de juiste krabpaal in het juiste formaat aan te schaffen.

Katten gebruiken krabpalen om zich te rekken en te strekken en voor het aanscherpen van hun nagels. Hierdoor wordt het vuiligheid tussen de nagels weggehaald en verdwijnen de omhulsels die de nagels bedekken. Daarnaast markeren katten hiermee hun territorium doordat er een geur uit de klieren in hun poten komt.

Het liefst hebben katten verschillende plekken in huis waar zij aan deze behoefte kunnen voldoen. Wees daarom gul in het aantal krabpalen die u beschikbaar stelt in uw huis.

Het allerbeste is om er meerdere krabpalen verspreid door het huis te plaatsen, zodat uw kat zich ook nooit kan vergissen en ‘per ongeluk’ de krabbehoefte vervult aan uw bank, gordijnen en/ of behang.

Xxl dieren heeft diverse grote krabpalen voor de zwaardere kattenrassen in het assortiment.

Maar ook voor kittens zijn er genoeg krabpalen in aanbod.

Het merk RHRQuality krabpalen voeren wij het meest.